Muzica formatiei RBD, versuri, videoclipuri, poze rebelde


luni, 12 octombrie 2009

Dulce Maria si-a schimbat culoarea parului si sustine ca nu a fost amenintata cu moartea

Dupa ce a promis in urma cu ceva timp ca isi va schimba culoarea parului, iata ca Dulce Maria a facut-o in sfarsit. S-a transformat din roscata care a facut-o celebra pe vremea cand se difuza telenovela "Rebelde" si exista trupa RBD, intr-o bruneta cu tonuri violet. Dupa ce a ezitat ceva timp, aceasta a avut curajul de a-si schimba culoarea parului, desi nu i-a fost usor, pentru ca roscatul a mentinut-o in topurile celor mai sexy roscate. Faptul ca a devenit bruneta nu inseamna ca nu este la fel de frumoasa, nu-i asa? Asteptam parerile voastre despre marea schimbare a lui Dulce Maria.

Dupa ce in urma cu cateva zile, mama lui Dulce Maria a declarat presei ca fiica ei, familia si prietenii au fost amenintati cu moartea, Dulce neaga toate acestea si crede ca presa a manipulat-o pe mama ei pentru a scoate aceste informatii false.

Sursa: AcasaTV.ro

6 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte cool! Oricum bruneta sau roscata ea tot frumoasa e.

Anonim spunea...

Lol.:|
Ii statea mai bine roscata:D

Anonim spunea...

asa bruneta imi place si o face ji tanara :P:D

Anonim spunea...

aiiii.....ii sta cam aiurea bruneta...park nu are nici un sens...nu i se potriveste culoare.....mai bn roscata.....ii statea sooper klumea inaninte....iar dak vrei un sfat.....FATE IAR ROSCATA !!

MONICA spunea...

LA MUTI ANI DULCE ITI DORESC CE E MAI BU PE LUME ASTA MUTU SUCCES IN CONTINOARE SI SA JOCI IN CAT MAI MULTE FILME IAR DUPA CE ITI VEI FACE NOUL ALBUM SA MAI VII SI PRIN ROMANIA!!!!!!1 LA MULTI ANI INCA O DATA !!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Mai bn ii statea roscata sa fiu sincera numi place ar fi mai bn sasi schimbe din nou culoarea parului ca asa este ma frumi......