Muzica formatiei RBD, versuri, videoclipuri, poze rebelde


duminică, 6 septembrie 2009

Christian Chavez se pregateste pentru primul album solo

Dupa destramarea trupei RBD, Christian Chavez a hotarat sa continue cariera pe plan muzical, lansandu-si primul album solo. Acum, acesta declara ca are mai multe proiecte, printre care si lansarea primul album solo, o sesiune de autografe in Brazilia si o participare speciala la un concert al lui Gloria Trevi.
Pe 15 octombrie, Christian Chavez pleaca in Italia pentru a incepe pregatirile pentru album. Acesta declara ca va canta muzica pop combinata cu putin electronica. Mai spune ca vor fi 12 melodii pe album, printre care o melodie in portugheza cantata cu o brazilianca, si doua in spaniola, una pentru Mexic si una pentru Spania. Fiind un mare fan al Gloriei Trevi, acesta a fost invitat chiar de ea la concertele pe care le va da pe 8 si 15 noiembrie in Texas.
Deocamdata, Christian nu va mai aparea la TV, pentru a avea timp sa se pregateasca pentru album, care se va lansa la inceputul anului viitor.

Pe de alta parte, se pare ca fostul sot al lui Christian Chavez, BJ Murphy, deja a inceput o alta relatie, fiind surprins cu un baiat. Poate fi doar un zvon sau poate fi adevarat, asta nu e sigur.

Sursa: RBDworld.org

Un comentariu:

Anonim spunea...

va intereseaza un schimb de banner cu www.senorita.ro ?