Muzica formatiei RBD, versuri, videoclipuri, poze rebelde


sâmbătă, 12 septembrie 2009

Anai va concerta in Brazilia in noiembrie

Dupa ce a sustinut cateva concerte in Brazilia in luna august, Anahi se afla acum in Los Angeles pentru a-si promova noul album solo. La sfarsitul anului, prin luna noiembrie, Anahi se intoarce in Brazilia pentru a prezenta tuturor fanilor de acolo "Anahi World Tour". Doua dintre concerte sunt deja confirmate, acestea fiind in Sao Paolo si Rio de Janeiro. Anahi se va prezenta pe 3 noiembrie in Sao Paolo si pe 5 noiembrie in Rio de Janeiro. Ramane sa asteptam in ce tari si orase va mai concerta Anahi la sfarsitul acestui an.

Pe de alta parte, legat de Dulce Maria, fosta colega de trupa a lui Anahi, se pare ca producatorul telenovelei "Verano de amor", in care Dulce a jucat ca protagonista, a primit premiul pentru "La Mejor Produccion de Television"(cea mai buna productie de televiziune) pentru ca a aratat peisaje canadiene minunate. Premiul a fost inmanat de ambasadorul Canadei in Mexic, care a felicitat echipa "Verano de amor" pentru telenovela reusita.

Sursa: RBDworld.org

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca e corect si ca nu trebue sa se deamai prejos

Anonim spunea...

cred ca e super corect

Anonim spunea...

imi pare sincer rau ca sau despartit erau o trupa foarte buna,chiar au cucerit toti tineri din lume,nu cred ca o sa mai aiba asa mare succes despartiti,dar ori cum sa le uram succes fiecaruia,va pup