Muzica formatiei RBD, versuri, videoclipuri, poze rebelde


vineri, 2 octombrie 2009

Anahi va concerta in Romania in 2010,Christopher se intoarce la actorie, iar Poncho spune "Adio!" muzicii

Frumoasa cantareata de muzica pop Anahi, care dupa destramarea trupei RBD a decis sa isi continue cariera muzicala, va incepe un turneul mondial numit "Mi Delirio World Tour". Acesta va incepe pe 3 noiembrie in Sao Paolo, Brazilia. Primul album solo al lui Anahi dupa despartirea formatiei RBD va iesi pe piata pe data de 24 noiembrie, tanara cantareata declarand ca melodiile sunt total diferite de cele ale trupei RBD. Dupa ce a aparut cu primul single al noului album, "Mi delirio" la Premiile Juventud, Anahi si-a lansat melodia la toate posturile de radio din Mexic.
Turneul va dura pana in mai 2010 si va include tari ca:Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, Paraguay, Uruguay, Bolivia, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Peru, Ecuador, Chile, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico.

Christopher Uckermann, despre care nu am mai scris in ultimul timp, a vrut sa continuie tot cu cariera muzicala dupa despartirea trupei RBD. Se pare insa ca din aceasta cauza drumul actoriei nu este inchis, ci dimpotriva. Christopher va juca intr-un serial dramatic numit "Cadabra" la care participa peste 100 de actori latino-americani."Cadabra" reuneste elemente ale lumii reale si fantastice intr-o lume plina de intamplari inexplicabile. Acest serial are 13 episoade, fiecare avand cate o ora.


Vorbind despre carierele muzicale ale colegilor sai, despre Alfonso Herrera pot spune ca s-au pierdut toate sperantele de a-l vedea cantand din nou. Acesta a declarat ca muzica este un capitol incheiat in viata lui, iar RBD ramane in urma. Poncho spune ca vrea sa se dedice doar actoriei, chiar daca s-a bucurat de etapa in care exista trupa RBD. In cariera lui actoriceasca, Alfonso Herrera a jucat in filmele "Volver a ver" si "Venezzia", serialele "Tiempo final", "Terminales" si "Mujeres asesinas", iar acum joaca, ca protagonista alaturi de Belinda in telenovela "Camaleones".

Sursa: AcasaTV.ro

Niciun comentariu: