Muzica formatiei RBD, versuri, videoclipuri, poze rebelde


joi, 13 august 2009

Anahi si noul ei album solo

Anahi, fosta membra a formatiei RBD, isi pregateste noul album solo, dupa ce RBD s-a destramat, vrand ca la sfarsitul lunii octombrie sa ii faca un turneu de promovare in Columbia, Chile, Ecuador, Argentina, Venezuela si Spania. Melodia "Mi delirio" este primul single de pe acest album, la care a colaborat cu trupa Kinky.
Dupa ce si-a lansat acest single la Premiile Juventud, Anahi a semnat un contract cu EMI Music, la fel ca si Christian Chavez, pentru a-si scoate urmatoarele albume cu aceasta casa de discuri.
Se pare ca Anahi se afla printre primele 10 persoane pe Yahoo! Pop, printre care se afla si Nelly Furtado, Elvis Presley, Belinda si altii.
De asemenea, Anahi face o serie de Pocket Show in Brazilia, unde se intalneste cu fanii ei si canta melodii de pe vremea cand era RBD, dar si single-ul "Mi delirio". Anahi trece prin Rio de Janeiro(marti, 11 august), trecand prin Brasilia, Recife si Salvador, Porto Alegre(miercuri, 12 august), Belo Horizonte(astazi-joi, 13 august) si Sao Paolo(vineri,14 august).

Sursa: AcasaTV.ro , RBDworld.org

Niciun comentariu: